Events & Incentive
SUORGANIZACIJA JAHAČKOG TURNIRA

Prvi puta u Hravstkoj i pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora održava se jedno konjičko natjecanje internacionalne kategorije.
Naime, na prostorima jahačkog kluba "Trajbar Team" u Zaprešiću održat će se od 28. do 30. svibnja CSI Turnir u preponskom jahanju "Grand prix Trajbar Team 2004", u čijoj organizaciji sudjeluje i naša tvrtka.

Na turnir , koji je uvršten u ovogodišnji kalendar Svjetske konjičke federacije (FEI), osim najboljih domaćih, odazvali su se i priznati europski jahači – skakači prepona. Očekujemo više od dvijestotinjak natjecatelja sa isto toliko ili više prekrasnih i skupocjenih sportskih konja, zatim približno jednak broj njihovih trenera, funkcionera i popratnog osoblja. Nagradni fond natjecanja iznosi 31 500 €.

Osim sportskog ambijenta, sudionicima i posjetiteljima trodnevnog turnira – ljubiteljima nedirnute prirode - na raspolaganju je velika travnata površina okružena šumarkom, što pruža bezbroj mogućnosti aktivnog boravka i relaksacije na otvorenom prostoru. Predviđen je bogati društveni program, party-i i incentive druženja, kao primjerice modne revije, prezentacije i drugi događaji, zabava, vožnje kočijom, šetnje ponijima i sl., za koja se nadamo da će privući dolazak brojnih poklonika te priredbe iz Hrvatske i susjednih zemalja Srednje Europe.
 
Pregledajte neke od event & incentive jednodnevnih – višednevnih poslovnih skupova iz naše ponude
 


NETIX, zagreb, 19.02.2005

OTVARANJE NOVE POSLOVNE ZGRADE I EDUKATIVNOG CENTRA


PMZV, 22.04.2005

SAJAMSKI DOMJENAK TVRTKE ECOS


Stancija Negričani, 15-17.04.2005

PBZ INVEST U SRCU ISTRE


Studijsko putovanje u Liku, 13-14.09.2005

GLEDAJ, KUŠAJ I SLUŠAJ LIKU


ZV Nautika,

SAJAMSKI DOMJENAK EURO YACHTA


Zagrebački Cvjetni trg,

OBILJEŽENA 85. OBLJETNICA TVRTKE CHROMOS BOJE I LAKOVI


Hemingway Night Club Zagreb, 19.12.2004

BOŽIČNI EVENT TVRTKE SENSO MICRO


Veli Lošinj, 22-24.09.2005.

VIPnet U LOŠINJSKOM ARHIPELAGU


Opatija-Istra

JAVNO PREDSTAVLJANJE NISSAN MURANA


Hemingway Night Club Zagreb, 22.12.2004.

BOŽIĆNI DOMJENAK TVRTKE AUTO SET


ŠESTODNEVNI INCENTIVE U DUBAIU

Polasci: svaki dan Minimalan broj putnika: 2


Events & Incentive

SUORGANIZACIJA JAHAČKOG TURNIRA Prvi puta u Hravstkoj i pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora održava se jedno konjičko natjecanje internacionalne kategorije.