ŠESTODNEVNI INCENTIVE U DUBAIU
Polasci: svaki dan
Minimalan broj putnika: 2
1. dan
Polazak aviona iz ZAGREBA za Beč na liniji OU440 u 08.45. Dolazak u Beč u 09.35 sati. Presjedanje na let EK126 (Emirates), s polaskom u 15.30 sati za DUBAI. Dolazak u DUBAI u 23.05 sati po lokalnom vremenu (vremenska razlika je +4 sata). Asistencija predstavnika EMIRATES-a na aerodromu, obavljanje carinskih formalnosti, te transfer do hotela METROPOLITAN DEIRA 4*. Noćenje.
2. dan
Buffet doručak. Predlažemo cjelodnevni izlet u ABU DHABI, glavni grad EMIRATA. Navečer povratak u DUBAI. Noćenje.
3. dan
Buffet doručak. Slobodno vrijeme za osobne programe. Navečer predlažemo izlet PONOĆNA SONATA, koji uključuje krstarenje tradicionalnim brodom "dhow" uz večeru. Tijekom krstarenja zaljevom DUBAI CREEK susret ćete brojna tradicionalna plovila, ali i luksuzne jahte, te imate prilike uživati u spektakularnom pogledu na građevine kao što su NACIONALNA BANKA DUBAI, villa SHEIK SAEEDA i sl. Povratak u hotel. Noćenje.
4. dan
Buffet doručak. Prijepodne slobodno za osobne programe. Poslijepodne predlažemo veliku atrakciju, tj. izlet SUNDOWNER - pustinjski džip safari. Izlet uključuje vožnju džipovima po pješčanim dinama, usputno zaustavljanje u kampu deva , a potom uživanje u zalasku sunca usred pustinjskog pijeska. Predvečer odlazak u kamp uređen u BEDU arapskom stilu, odmor pod šatorom, mogućnost jahanja na devama, ukrašavanja ruku kanom. Večera uz roštilj i brojne ukusne delicije, naravno uz trbušnu plesačicu i zvuke arapske glazbe. Povratak u hotel. Noćenje.
5. dan
Buffet doručak. Predlažemo odlazak na kupanje na neku od dubajskih plaža, gosti hotela METROPOLITAN DEIRA imaju besplatan shuttle bus do plaža, uz besplatan ulaz na plaže i iznajmljivanje ručnika i suncobrana. Slobodno za vlastite potrebe ili shopping. Noćenje.
6. dan
Buffet doručak. Slijedi transfer do aerodroma DUBAI. Polazak aviona iz DUBAI-a za Beč na liniji EK125 (Emirates), dolazak u Beč u 13.00 sati. Presjedanje na let OU443 s polaskom 19.25 sati za ZAGREB. Dolazak u ZAGREB u 23.05.
 
Pregledajte neke od event & incentive jednodnevnih – višednevnih poslovnih skupova iz naše ponude
 


NETIX, zagreb, 19.02.2005

OTVARANJE NOVE POSLOVNE ZGRADE I EDUKATIVNOG CENTRA


PMZV, 22.04.2005

SAJAMSKI DOMJENAK TVRTKE ECOS


Stancija Negričani, 15-17.04.2005

PBZ INVEST U SRCU ISTRE


Studijsko putovanje u Liku, 13-14.09.2005

GLEDAJ, KUŠAJ I SLUŠAJ LIKU


ZV Nautika,

SAJAMSKI DOMJENAK EURO YACHTA


Zagrebački Cvjetni trg,

OBILJEŽENA 85. OBLJETNICA TVRTKE CHROMOS BOJE I LAKOVI


Hemingway Night Club Zagreb, 19.12.2004

BOŽIČNI EVENT TVRTKE SENSO MICRO


Veli Lošinj, 22-24.09.2005.

VIPnet U LOŠINJSKOM ARHIPELAGU


Opatija-Istra

JAVNO PREDSTAVLJANJE NISSAN MURANA


Hemingway Night Club Zagreb, 22.12.2004.

BOŽIĆNI DOMJENAK TVRTKE AUTO SET


ŠESTODNEVNI INCENTIVE U DUBAIU

Polasci: svaki dan Minimalan broj putnika: 2


Events & Incentive

SUORGANIZACIJA JAHAČKOG TURNIRA Prvi puta u Hravstkoj i pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora održava se jedno konjičko natjecanje internacionalne kategorije.